MIGRAȚIE PRIMARI. Cătălin Predoiu: Un eșec devastator

Într-un discurs pe care l-a susţinut la Constanţa, cu prilejul mitingului Alianţei Creştin-Liberale, Cătălin Predoiu a vorbit despre "migrația" primarilor.

VEZI ȘI: Dezvăluiri NEAȘTEPTATE făcute de o jurnalistă: Sorin Roșca Stănescu, Sorin Ovidiu Bălan și Ion Cristoiu sunt oamenii care mi-au dat o șansă. Îmi pare rău dacă i-am dezamăgit. Poate cumva AM TRĂDAT

În viziunea lui Cătălin Predoiu, PSD a înregistrat un eșec major cu ordonanța traseiștilor și le-a transmis primarilor că se pleacă în fața lor pentru că au rezistat presiunilor politice.

"Avem în faţă adversari disperaţi care sunt gata să apeleze la orice pentru a învinge! De săptămâni, delegaţiile PSD colindă ţara pentru a racola primari: cu presiuni, ameninţări sau promisiuni. Acest comportament nedemocratic a primit un răspuns pe măsură din partea dumneavoastră. Refuzul dezertării este proba caracterului puternic al colegilor noștri. O bătălie politică nu este doar una a cuvintelor şi a tehnicilor de campanie. O bătălie politică este şi una a inimilor şi caracterelor! Pe acest front am repurtat deja o victorie. PSD a sperat într-o dezertare în masă a primarilor noștri, dar a înregistrat un eșec devastator. Mă înclin în faţa dumneavoastră, mă înclin în faţa primarilor noștri care au demonstrat onestitate politică şi loialitate", a spus Cătălin Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel