MICHAEL SCHUMACHER. Medic: "Asistăm la un îndelung adio al lui Michael"

MICHAEL SCHUMACHER. Un medic din Formula 1 le dă o veste tristă fanilor lui Schumacher: "Asistăm la un îndelung adio al lui Michael"

"Ne-au anunţat cu triumf că Michael s-a trezit din comă, dar, în opinia mea, e o informaţie falsă. Dacă ar fi fost adevărat, ne-ar fi spus că are probleme să se exprime sau că învaţă din nou să meargă, să citească sau să scrie...", a declarat Gary Hartstein, un medic care a profesat în Formula 1, pentru presa din Anglia.

Un staff de 15 medici are grijă de campionul mondial de Formula 1, interiorul casei fiind ca o clinică performantă, costurile pentru închirierea echipamentelor medicale şi plata salariilor personalului aferent fiind estimată la 100.000 de lire sterline (127.000 de euro) pe săptămână. Hartstein consideră această perioadă drept "un îndelung adio al lui Schumacher".

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER. Ce scrie presa britanică despre starea fostului pilot

"Cu trecerea timpului, devine din ce in ce mai puţin probabil ca Michael să-şi mai revină. Speranţa de viaţă pentru un pacient care nu-şi revine din comă se masoară în luni sau câţiva ani. Asistăm la un îndelung adio al lui Michael", a mai spus medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel