MICHAEL SCHUMACHER. Ce se întâmplă cu fostul campion de Formula 1

"Situația lui Schumacher rămâne dramatică", scrie presa din Anglia, după unele informații apărute despre starea de sănătate a campionului german.

Schumacher nu vorbeste si nu se poate misca, iar starea de cunostinta este limitata la cateva minute pe parcursul zilei.

Sunt informatii obtinute de Daily Express de la un om care a lucrat in echipa de ingrijitori a lui Schumacher, o echipa mare care il monitorizeaza 24 de ore pe cel mai titrat pilot din istoria F1.

Sursa a confirmat ca Schumacher a slabit enorm si a ajuns la doar 45 de kilograme, o situatie ingrijoratoare pentru apropiatii sai.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER, ACCIDENT SCHI. Fostul pilot a ajuns la 45 de kilograme - presa elvețiană

Potrivit Profesorului Jean-François Payen, recuperarea lui Schumacher va dura minim 3 ani, timp in care acesta se va afla in stare vegetativa. Payen l-a tratat pe Schumacher la spitalul de la Grenoble, unde a fost adus imediat dupa accidentul de schi din Alpii francezi.

13,5 milioane de euro a investit familia lui Schumacher pentru a transforma casa din Elvetia intr-o adevarata clinica, iar o echipa de 15 specialisti il monitorizeaza in permanenta pe german, mai scrie Express.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel