Mișu Negrițoiu, senior advisor EY România, una dintre BIG FOUR

Una dintre marile companii ale lumii, care se regăsește în Big Four, grupul celor mai mari patru firme de audit din lume, anunță că Mișu Negrițoiu, fost președinte ASF, ocupă o funcție importantă. 

EY România a făcut anunțul că Mișu Negrițoiu se alătură echipei în calitate de Senior Advisor. 

”Mișu Negrițoiu se alătură EY România în calitate de Senior Advisor. El va oferi consultanță pentru tranzacții și va sprijini dezvoltarea strategiei de piață a EY, la nivel local, dar și internațional. Mișu Negrițoiu a deținut funcții executive, atât în sectorul public, cât și în cel privat, în domeniul financiar-bancar. Dintre cele mai importante, amintim - CEO al subsidiarei ING Bank din România și Președinte al Autorității pentru Supraveghere Financiară.” anunță EY. 

”Sunt onorat că m-am alăturat echipei de profesioniști EY România și sunt convins că voi contribui la proiecte de anvergură, pe plan local și regional. Cred că, îmbinând experiența mea cu cea a echipei, vom reuși să obținem rezultate semnificative, cu valoare adăugată atât pentru companiile pe care le deservim, cât și pentru EY”, declară Mișu Negrițoiu.

Despre EY

România EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 250.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 31,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2017. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 770 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel