EXCLUSIV  Mișcarea lui Orban față de înregistrările DNA. Cătăniciu: Nu se simte foarte confortabil

În timp ce Ludovic Orban, președintele PNL, a încercat să se distanțeze de scandalul provocat de înregistrările despre DNA date publicității de către Antena 3, senatorul Ben Oni Ardelean a spus: "dacă am fi fost într-o democrație consolidată, nu vreau să jignesc pe nimeni și nu vreau să înjosesc țara pe care o iubesc - cred că în urma dezvăluirilor, astăzi (n.r. - luni) asistam la un val de arestări masive".

La interviurile DC News, deputata ALDE Steluța Cătăniciu a comentat acest subiect.

"Domnul Ludovic Orban, având acel dosar instrumentat de către DNA, și fiind în fază de recurs, nu cred că se simte foarte confortabil să aibă o poziție corectă cu privire la Direcția Națională Anticorupție. Având poziția de ghiocel și lăudând în continuarea activitatea DNA, probabil speră ca acest lucru să-i folosească în recursul care se află pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție", a zis Steluța Cătăniciu la interviurile DC News.

Iată răspunsul integral: 

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Amintim ce a declarat Ben Oni Ardelean: "Sunt cazuri punctuale care denotă o problemă sistemică. (...) Dacă am fi fost într-o democrație consolidată, nu vreau să jignesc pe nimeni și nu vreau să înjosesc țara pe care o iubesc - cred că în urma dezvăluirilor, astăzi (n.r. - luni) asistam la un val de arestări masive. Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Am intrat doar într-o zonă de dezbatere cu oameni nepregătiți. Procurorul de la Ploiești, când a vorbit astăzi (n.r. - luni), a avut o prestație extrem de proastă, de arogantă, de jignitoare, de nu știu cum să explic".

Discurs diferit

Pe de altă parte, Ludovic Orban a avut un altfel de discurs. El a subliniat că nu are mare încredere în înregistrările difuzate.

"Eu nu am mare încredere în înregistrări difuzate nu se ştie cum, în ce mod sunt preluate şi sunt extrem de măsurat şi prudent în a da declaraţii pe această temă", a afirmat liderul PNL.

Orban a susţinut că "visul de aur al corupţilor din PSD este să nu mai existe doamna Kovesi sau alt procuror care să continue lupta anticorupţie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel