Metrorex, contract de peste 73 de milioane pentru curăţenie

Vlad Manolache / 09 aug 2018 / 15:17 Salveaza PDF Comentarii
Metrorex-metrou
Descriere foto: Metrorex-metrou

Metrorex a atribuit un contract de 73 de milioane de lei pentru servicii de curăţenie şi igienizare.

Metrorex a atribuit firmei Libro Events un contract de peste 73 de milioane de lei pentru servicii de curăţenie şi igienizare a spaţiilor publice, spaţiilor tehnice din staţiile de metrou şi a trenurilor electrice de metrou, potrivit unui anunţ de atribuire al companiei postat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Acord pe patru ani

Contractul presupune un acord cadru pe patru ani pentru prestarea de servicii de curăţenie şi igienizare a spaţiilor publice, spaţiilor tehnice din staţiile de metrou, trenurilor electrice de metrou, locurilor de remizare material rulant pe magistralele de metrou, colectarea, evacuarea gunoiului menajer din staţii şi depouri, precum şi din birourile Metrorex.

Atribuit prin licitaţie deschisă

Valoarea totală finală a contractului este de 73,149 milioane de lei, fără TVA. Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul preţului cel mai scăzut, şi intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. Compania Libro Events, cea care a câştigat contractul, a fost singura care a depus ofertă. Contractul nu poate fi subcontractat.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25