Metropolitan Life, parteneriat cu Banca Transilvania. Ce îi așteaptă pe clienți

Metropolitan Life a semnat un parteneriat strategic cu Banca Transilvania, prin care clienții băncii pot beneficia de pachete de asigurare de viață ataşate creditelor de consum.

"Asocierea Metropolitan Life cu una dintre cele mai dinamice instituții bancare din România demonstrează, încă o dată, că investim în viitor. Ne dorim ca produsele noastre să fie accesibile unui număr cât mai mare de români care pot primi protecție adecvată nevoilor financiare pe care le au", declară Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Asigurare de viață Metropolitan Life atașată creditului

Clienții Băncii Transilvania care încheie contracte de credit de consum pot beneficia de o asigurare de viață Metropolitan Life atașată creditului. De asemenea, clienții băncii care dețin conturi de economii pentru copii, KidCONT, pot opta pentru atașarea unei asigurări de viață Dr. Kid cu beneficii pentru sănătatea copilului, iar clienții care au conturi curente pot opta pentru o asigurare de viață cu beneficii în caz de accident.

Asigurarea Metropolitan Life atașată unui credit de la Banca Transilvania oferă protecție financiară clientului și familiei acestuia pentru soldul creditului în cazul unui eveniment fatal determinat de îmbolnăvire sau de accident. În plus, în cazul pierderii involuntare a locului de muncă (pentru angajați) sau a unei incapacități temporare de muncă (pentru persoane fizice autorizate), asigurarea acoperă ratele de credit pentru o perioadă de maxim 12 luni.

[citeste si]

Dr. KID este asigurarea de viață cu beneficii pentru sănătatea copiilor, asociată depozitului pentru copii KidCONT de la Banca Transilvania. Asigurarea oferă protecție financiară 24 de ore din 24 și acoperă o serie de evenimente nedorite la care cei mici pot fi expuși: de la fracturi, arsuri, până la spitalizare sau intervenţii chirurgicale. Totodată, Dr.KID oferă protecţie financiară în caz de invaliditate și diagnosticare cu o afecţiune gravă. Opțional, asigurarea poate fi extinsă și pentru părintele titular al contractului în cazul decesului acestuia sau a invalidității provocate de un accident. Protecția oferită în cazul unui eveniment nedorit întâmplat părintelui ajunge până la 120.000 lei și poate reprezenta un ajutor financiar substanțial pentru copil. Suma lunară de plată pentru asigurarea Dr. KID este stabilită în funcție de pachetul ales și protecția oferită, fiind cuprinsă între 48 şi 134 de lei.

Despre Metropolitan Life:

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Aproape 2 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel