Metropolitan Life, lansare asigurare 'Așa cum vrei tu': Beneficiile pe care le are

Metropolitan Life anunță lansarea asigurării Așa cum vrei tu, un produs flexibil, modular, ce adresează nevoile fiecarui client într-o manieră personalizată. Asigurarea Așa cum vrei tu oferă acces la o gamă variată de beneficii de protecție, pentru un control ridicat asupra evenimentelor imprevizibile ale vieții și permite chiar și acumularea de resurse pentru viitor, printr-o componentă distinctă, de investiție.

Această extindere a portofoliului companiei are loc într-un context în care, potrivit unui studiu* realizat de compania Metropolitan Life, motivațiile de achiziție a unei asigurări de viață sunt legate de protecția individuală și familială, protecția împotriva cheltuielilor neprevăzute, economisirea pentru perioada pensiei, dar și obținerea unui sentiment de liniște oferit de un plan de protecție pe termen lung. 

Răspuns firesc la ceea ce ne-au spus consumatorii că își doresc

“Lansarea Asigurării Așa cum vrei tu este răspunsul firesc la ceea ce ne-au spus consumatorii că își doresc. Acest produs este nu doar un instrument puternic de protecție, ci și o încurajare de a fi „designerii” propriei vieți, așa cum o dorim noi - o abordare prin care Metropolitan Life redefinește conceptul de protecție pe piața asigurărilor din România.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Asigurarea Așa cum vrei tu oferă un plan de protecție modular, ce include plata de către companie a unei sume asigurate de până la 1 milion de lei, în cazul nefericit al decesului din orice cauză al titularului poliței. În caz de invaliditate permanentă din accident sau fracturi și arsuri din accident, compania asigură un beneficiu de până la 500% din suma asigurată, iar pentru chirurgie din accident sau chirurgie din accident și îmbolnăvire, oferă același beneficiu, ce poate urca până la 35.000 lei.

Instrument de sprijin fundamental

Mai mult, în situația unei spitalizări din accident sau accident și îmbolnăvire, compania oferă până la 700 de lei zilnic pentru spitalizare, începând chiar din prima zi. În cazul apariției unei afecțiuni grave, clienții pot beneficia de o sumă asigurată de până la 800.000 lei, iar prin clauza Top Protect au acces la tratament specializat în afara țării, cu sume despăgubite de până la 1 milion de euro anual sau până la 2 milioane de euro pe viață. Totodată, în situația unui diagnostic grav, clienții au posibilitatea de a cere încă o opinie și recomandare de tratament din partea unui consorțiu medical specializat. În plus, pe parcursul contractului, clienții pot primi înapoi o parte din sumele plătite dacă evenimentul asigurat nu a avut loc, în limita a 30% din suma primelor plătite pentru anumite riscuri.

„Asigurarea Așa cum vrei tu este un instrument de sprijin fundamental în fața evenimentelor deopotrivă frumoase și dificile ale vieții. Este acel prieten din viața reală care îți este alături nu doar moral, dar și material, printr-un angajament de încredere, onorat pe deplin.”, a adăugat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Suplimentar planului de protecție oferit în cadrul Asigurării Așa cum vrei tu, titularii de polițe au posibilitatea de a accesa componenta de investiție Invest Plus, care permite acumularea de resurse pentru planuri de viitor, fie că este vorba despre plata studiilor universitare a copiilor sau obținerea unui venit suplimentar la vârsta pensionării. Clienții dețin o flexibilitate foarte mare în ceea ce privește decizia de investiții pe piețe interne de capital sau pe piețe externe, iar dacă dispun de sume suplimentare pentru planurile de viitor, au posibilitatea de a crește oricând valoarea investiției.

Bonusuri de loialitate

Asigurarea Așa cum vrei tu oferă titularilor de polițe și posibilitatea de a retrage sume parțiale din cont în situațiile în care aceștia au nevoie de resurse financiare pentru a-și îndeplini anumite planuri. Sumele deja acumulate pot fi transferate simplu și rapid, iar viitoarele prime de asigurare pot fi direcționate foarte simplu dintr-un program de investiții în altul. În plus, accesul la platforma e-Customer permite un grad de transparență ridicat, întrucât clienții pot vizualiza rapid numele programului de investiție ales, numărul de unități, prețul unei unități de fond, valoarea contului, valoarea beneficiilor de economisire, în scopul optimizării permanente a planului.

Clienții care optează pentru componenta de investiție beneficiază de bonusuri de loialitate la împlinirea a 10, 15 și 20 de ani de contract, dar și de bonusuri pentru evenimente fericite precum căsătoria, nașterea unui copil, admiterea la facultate, admiterea copilului la facultate, nunta de argint etc.

Lansarea Asigurării Așa cum vrei tu face parte din strategia Metropolitan Life de a oferi tuturor acces facil la servicii și soluții complete de protecție, produse inovatoare și personalizate, în contextul viziunii asumate „Pășim prin viață împreună”. Metropolitan Life investește constant în educație financiară, prin programe și produse menite să redefinească modul în care românii se raportează la realitatea financiară.

*Studiul a fost realizat pe un eșantion de 1308 persoane cu vârsta cuprinsă 20 și 70 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel