Messi, transfer la Man City. Guardiola face lumină

Guardiola a vorbit despre zvonurile cu privire la transferur lui Messi de la Barcelona la Manchester City, echipa pe care o antrenează.

"De când am ajuns la Bayern, iar acum la Manchester City, nu am vorbit niciodată și nici nu am ridicat problema transferului lui Messi. Nu am făcut niciun prim pas în acest sens, știu cât de important este pentru Barcelona", a spus Guardiola.

Antrenorul de 47 de ani a ajuns la Manchester City în vara anului 2016, iar tentativa de a-l transfera pe argentinian ar fi avut loc la finalul acelui an, când Guardiola era deja pe banca englezilor. Potrivit publicației spaniole El Mundo Deportivo, informează Digi Sport, luna trecută, președintele clubului englez, Khaldoon al Mubarak, ar fi dezvăluit că argentinianul ar primit o ofertă, prin intermediul lui Guardiola, în urma căreia salariul actual de la Barcelona s-ar fi triplat. Lui Messi i s-a oferit o remunerație anuală netă de 50 de milioane de euro pentru fiecare din cei 5 ani propuși, adică aproape dublu față de cât încasează acum la Barcelona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel