Mesajul SFÂȘIETOR al dr. Emilian Imbri după numărul RECORD de infectări cu coronavirus

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Managerul Spitalului „Dr. Victor Babeș”, dr. Emilian Imbri, a avut un mesaj extrem de sincer despre creșterea cazurilor de infectare din România și situația tot mai îngrijorătoare din țară.

Să știți că eu merg pe o idee pe care cu tristețe o spun. Să știți că nu trebuie să vă pese de oboseala doctorilor. Deja am trecut din stadiul de eroi în stadiul de bandiți. Nu cred că ar interesa pe cineva dacă suntem obosiți sau nu. Trebuie doar să înțelegi că suntem îngrijorați”, a spus doctorul, la Digi 24.

Când se va îngrijora dr. Imbri

Pentru mine, personal, nu instituție, nu altceva, știți când o să mă îngrijorez? Deocamdată eu nu mă îngrijorez. Mă voi îngrijora în momentul în care cei care acum încă spun că nu e nicio problemă, că sunt minciuni, că oamenii primesc bani ca să se dea bolnavi, că nu moare nimic și așa mai departe; când aceste persoane, acești « doctori », angajați ai unor instituții sau instituții de media, vor înceta să mai spună ce spun acum, atunci mă voi îngrijora.

Atunci o să iau în calcul că acești oameni au început să înțeleagă pericolul și că au început să se teamă de faptul că vor fi trași la răspundere de unul ca mine, care îi va întreba: « Ce ați realizat în aceste săptămâni în care ați hulit și ați negat și ați îndemnat oamenii să nu respecte nimic pentru că, de fapt, nimic nu este real? ».

Până nu încetează acești oameni să vorbească, încă nu mi-e teamă. Cam acesta este mesajul pe care îl transmit eu”, a încheiat dr. Emilian Imbri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel