Mesajul Serenei Williams pentru fanii români! Ce a spus sportiva după ce a învins-o pe Halep

Serena Williams a remarcat prezenţa numeroşilor fani români pe arena centrală de la Indian Wells, care au încurajat-o cu frenezie pe Simona Halep în timpul partidei din sferturi, americanca transmiţându-le susţinătorilor adversarei sale că îi pare rău că i-a întristat prin victoria obţinută.

"Este multă dragoste pe acest stadion şi sunt mulţi români. Îmi pare rău băieţi, dar este cu adevărat multă dragoste aici", le-a spus Williams suporterilor români, în interviul de pe teren.

"Ea a fost cu siguranţă într-o formă bună în ultimii doi ani. Aşa că mă simt bine că mi-am făcut treaba şi am câştigat", a afirmat americanca despre Halep.

Jucătoarea Simona Halep, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, rezultat în urma căruia românca nu va pierde locul 5 în clasamentul WTA.

Williams s-a impus într-o oră şi nouă minute şi a înregistrat a şaptea victorie din opt meciuri jucate împotriva Simonei Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel