Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Crăciun VIDEO

Președintele Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun
Președintele Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Crăciun. 

”Căldura căminului, momentele prețioase pe care le petrecem alături de familie și de prieteni, bucuria pe care o vedem în ochii celor dragi, generozitatea și compasiunea față de cei aflați în suferință, care au nevoie de sprijinul nostru. Toate acestea înseamnă spiritul autentic al Crăciunului.

Dragi români,

La finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificațiile acestei sărbători! Vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă.

Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla!” a fost mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis, arată Administrația Prezidențială. 

Recent, liderii politici ai coaliției de guvernare ar fi avut o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, în urma căreia atât Marcel Ciolacu, președintele PSD, cât și Florin Cîțu, președintele PNL, au avut un discurs aproape identic cu privire la controversatul certificat verde la locul de muncă. Numit STOP COVID, ar fi permis angajaților, atât din sectorul public, cât și din cel privat, acces la locul de muncă doar dacă sunt vaccinați, trecuți prin boală sau testați - cu rezultat negativ-  atunci când, trei săptămâni consecutiv, se înregistra creșterea numărului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. DCNews a realizat și un sondaj cu privire la această extindere a certificatului verde, iar AICI puteți vedea rezultatele sondajului și ce presupunea certificatul. În urma presupusei întâlniri cu președintele Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Florin Cîțu au transmis aceleași idei, conform cărora proiectul trebuie verificat constituțional, dar și că avem deja certificatul verde în vigoare, asta deși vorbim despre certificatul verde european, care, conform legislației în vigoare, nu se aplică la locul de muncă. Se pare că întâlnirea cu președintele ar fi fost un punct de cotitură decisiv în acest sens, asta deși respectiva întrevedere nu a fost confirmată. 

Citește aici ce au spus Florin Cîțu și Marcel Ciolacu: Certificatul verde la locul de muncă, răsturnare de situație. Pică ”Stop COVID”. Cîțu și Ciolacu, același discurs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel