Urmărește emisiunea live


Mesajul premierului Cioloș în noaptea de Revelion

Premierul Dacian Cioloş a postat pe pagina sa de Facebook, în noaptea de Revelion, un mesaj în care ura românilor ca "Dumnezeu să ne inspire și în acest an, pe noi toți și pe fiecare în parte, să facem alegerile înțelepte pentru transformarea pe care ne-o dorim".

"Vă urez tuturor să găsim în Noul An 2016, calea cea mai înțeleaptă de a da ce e mai bun din noi, de a distila patima, neîncrederea in fapte si gânduri care zidesc. Adevărul, onestitatea si cinstea să ne fie călăuze în recâștigarea stimei față de noi inșine si față de cei alături de care ne construim destinul.

Dumnezeu să ne inspire și în acest an, pe noi toți și pe fiecare în parte, să facem alegerile înțelepte pentru transformarea pe care ne-o dorim. Un gând pios pentru cei care au plecat dintre noi în acest an și un gând de speranță îndreptățită pentru cei nou veniți.
La Mulți Ani tuturor Românilor, oriunde vă aflați, La Mulți Ani România!", a scris premierul Cioloș, pe pagina sa de socializare, cu puțin timp înainte de intrarea în Noul An.

Urarea premierului Cioloș a fost postată la doar câteva ore după cea în care ura românilor 'un 2016 bun şi frumos' alături de câteva fotografii în care apare alături de membrii Cabinetului în ipostaze 'mai de familie'.

Citește și: Membrii Guvernului Cioloș, așa cum nu i-ați mai văzut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel