Mesajul președintelui la cel mai mare târg agricol

Astăzi, la deschiderea INDAGRA — cel mai mare și cel mai important târg de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei din sud-estul Europei, a fost prezent și Klaus Iohannis.

Președintele României, a subliniat faptul că acest târg reprezintă o șansă specială de promovare a produselor autohtone. Totodată, numărul foarte mare de participanți arată faptul că România se află pe calea cea bună.

"Astăzi, INDAGRA reunește expozanți din 25 de țări și este lăudabil că târgul din acest an are un grad de internaționalizare de 30%, care înseamnă tehnologie de vârf, dar și soluții ingenioase, menite să aducă performanțe deosebite în agricultură. Acest eveniment reprezintă, pentru România, și o șansă specială de promovare a produselor autohtone, de cunoaștere a noilor realizări în materie de tehnici și tehnologii moderne în agricultură", a spus Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Șeful statului a precizat că evenimentul expozițional este și o foarte bună platformă de comunicare pentru profesioniștii din agricultură, adăugând că "asemenea evenimente constituie întotdeauna un bun prilej pentru ca oamenii să se apropie de agricultură, pentru ca tinerii să înțeleagă oportunitățile deosebite care există în acest domeniu, astfel încât să apară tot mai multe inițiative de a face agricultură, care să aducă satisfacția deosebită a cultivării pământului și a exploatării, prin valoare adăugată, a roadelor și a recoltelor obținute" El are certitudinea că ”ediția din acest an va aduce un plus de valoare pentru agricultura românească".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel