Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, la final de mandat: Funcţie vremelnică, asta înseamnă viaţa politică

Memorandumul de înţelegere pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare în vederea candidaturilor comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 şi a Cupei Mondiale de fotbal din 2030
Memorandumul de înţelegere pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare în vederea candidaturilor comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 şi a Cupei Mondiale de fotbal din 2030

Bogdan Matei a transmis un mesaj la finalul mandatului de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

"Mesajele de rămas bun sunt cele mai grele... Nu sunt nici priceput la a aşterne cuvinte în clipe triste şi nici nu vreau să sune a mesaj de despărţire... Vreau doar să transmit lumii sportului din România, şi, deopotrivă, tuturor tinerilor, că mandatul meu de ministru al tineretului şi sportului a fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Mereu am spus că este o funcţie vremelnică, asta înseamnă viaţa politică. Viaţă, pentru care am sacrificat-o pe cea personală, inclusiv familia. Dar, la fel, mereu am susţinut că este important, ca atunci când pleci, să ştii că laşi ceva în urma ta", a transmis Bogdan Matei în mesajul său.

"Şi aş dori să urez succesorului meu să aibă înţelepciunea de a nu stopa proiectele frumoase şi importante deja demarate, de a continua şi de a îmbunătăţi chiar ceea cea am început şi, pentru că sunt, la origini, dascăl, să nu ezite niciodată la a-mi cere un sfat sau o părere. Dincolo de taberele politice, când vine vorba de sport, eu voi rămâne mereu dedicat şi disponibil oricui îmi va cere sprijinul.

Vă las cu bine şi sper să auzim, la anul, numai veşti bune de la EURO 2020 şi de la JO de la Tokyo", a mai transmis Bogdan Matei.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel