Mesajul Gabrielei Firea, după anunțul lui Cîțu. „Nu a găsit nimic!”

Gabriela Firea: Simpla demisie a lui Orban nu rezolva deloc problema  Foto: Facebook
Gabriela Firea: Simpla demisie a lui Orban nu rezolva deloc problema Foto: Facebook

Gabriela Firea a lansat un atac la adresa ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, explicând o situație incredibilă.

„Ministrul Cîțu a anunțat azi că a găsit (inventat) nu știu ce nereguli la Primăria Capitalei. De aproape un an se chinuie, săracul! Nu a găsit nimic! S-au forțat 10 luni sa găsească ceva, orice, și nu au reușit, pentru că nu aveau ce să identifice negativ. Și au plecat așa cum au venit”, a transmis Gabriela Firea, pe Facebook.

Ori găseau ceva în neregulă, ori erau dați afară

„Cei doi inspectori s-au întors într-o zi în Primărie și au spus că, dacă nu scriu ceva, orice, în raport, vor fi dați afară de șefii lor. Mai au puțini ani până la pensie și nu-și permit să rămână pe drumui.

Au scris ceva, doar să fie pe hârtie, absolut nimic ilegal sau incorect. Povești! Ceva legat de inventarul patrimoniului (mare parte administrat de sectoare) și despre cum au fost distribuiți banii pentru termoficare. Existând investiții care decurg din proceduri de achiziții legale și un cont escrow, și aici lucrurile sunt mai mult decât curate și clare”, a continuat primarul Capitalei între 2016 și 2020.

„Nu vor reuși!”

„Deci, un control politic, menit să arunce o umbră asupra mea și a colegilor mei. Nu vor reuși! Plângerile pentru abuz în serviciu pe numele Domnului Cîțu, a șefiei inspectorilor, doamna Secoșan Valerica – cea care îi obliga în numele lui Cîțu să inventeze ceva, și a inspectorilor care au născocit la ordin niște pagini de beletristică SF financiară sunt pregătite. Nu ne putem lăsa călcați în picioare de cei care jefuiesc zilnic Bugetul Național, doar pentru că ei sunt vremelnic la putere! Azi sun, mâine nu mai sunt!”, a încheiat Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel