Mesajul Cristinei Guseth în ziua investirii noului Guvern: Îmi cer scuze

Cristina Guseth a postat un mesaj pe Facebook în ziu în care noul guvern a depus jurământul la Palatul Cotroceni.

"M-am dus cu bună-credință la audieri. Aveam de partea mea experiența managerială a lucrului cu magistrații și instituțiile sistemului judiciar. Am fost animată de dorința de a reprezenta într-un mandat provizoriu, de doar un an, agenda cetățeanului, a justițiabilului care nu are studii de drept, dar își dorește procese mai scurte, integritate în rândul magistraților și combaterea corupției. Legile și instituțiile, prevederile legale nu sunt scop în sine, ci sunt în slujba acestor obiective.

Prestația mea a fost slabă și îmi cer scuze acelora pe care i-am dezamăgit. Le mulțumesc acelora care m-au susținut și acelora care m-au criticat cu bună-credință și îi asigur că, dincolo de acest eșec personal, voi continua să susțin din afara sistemului judiciar statul de drept, integritatea în viața publică și lupta împotriva corupției.

Îi urez succes doamnei Raluca Prună, un profesionist desăvârșit, în eforturile de a crește încrederea cetățenilor în domnia legii în România," a scris Cristina Guseth pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel