Mesaje de Revelion. Urări și felicitări pentru Anul Nou

Mesaje de Anul Nou. Ți-am pregătit o selecție de mesaje pentru Revelion de pe care să le trimiți celor dragi. 

Nu ai avut timp încă să trimți mesaje celor dragi sau nu te simți inspirat? Ți-am pregătit câteva dintre cele mai frumose mesaje pe care le poți transmite, de la urări clasice, până la urări amuzante, care să aducă zâmbetul pe chipul celor dragi.

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2020!".

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi... Sus paharul!".

„Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2020!".

"Înainte ca o nouă filă din calendar să fie întoarsă şi Facebook-ul să fie inundat cu mesaje, permite-mi să-ţi urez, în linişte, un An Nou minunat, fericit, sănătos şi prosper! La mulţi ani!".

Cele mai folosite urări

 

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc".

„Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!".

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani 2020!".

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. La Mulți Ani 2020!".

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2020!"

Urări cu rime

 

„LA MULTI ANI cu bucurie! / Casa, casa să vă fie, / Masa, masă să rămâie / Iar în jurul ei să vie / Oameni buni, de omenie, / Să v-aducă veselie, / Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate / Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere / Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!".

„Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îți dă pricepere şi minte / La Multi Ani 2020!".

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani 2020!".

Urări amuzante

 

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!".

„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! La Mulți Ani 2020!".

„Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!".

„Viaţa e o luptă pe care o purtam zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar daca nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!".

„Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!".

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani / Şi un bilet cu La mulţi ani!"

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!"

„Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!"

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy