Mesaj total neașteptat: Vadim, te iert. Poate cu banii mei îți cumperi loc în Rai

Ancuța Cârcu, cunoscută drept sexy-PRM-ista, a fost o adversară declarată a lui Corneliu Vadim Tudor. Acum, la trei luni de la moartea Tribunului, femeia a ascuns securea războiului.

Ancuța Cârcu a câștigat procesul de calomnie cu Vadim Tudor, iar instanța a hotârât ca în conturile sale să intre suma de 1000 de lei. Surprinzător sau nu, ea a decis să renunțe la bani.

"VADIME TE IERT! POATE CU BANII MEI ÎȚI CUMPERI LOC ÎN RAI! Am fost înjurată, calomniată, făcută în toate felurile, dar am puterea să IERT! Da, Vadime, te iert! A venit vremea iertării!

Este de notorietate faptul că am fost una dintre victimele preferate ale fostului lider PRM C.V.Tudor! Omul acesta avea ceva viral cu mine! Nici astăzi după atâta vreme nu reușesc să-mi dau seama de ce mă înjura, de ce mă ponegrea! Dat deja e istorie, cum istorie va fi și procesul meu de calomnie câștigat cu el! Am decis, acum, în prag de Crăciun să iert! Să renunț la banii pe care ar trebui să-mi dea familia lui Vadim! Nu mai vreau nimic de la familia lui!", a transmis Ancuța Cârcu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel