Urmărește emisiunea live


Mesaj inedit pentru Gheorghe Hagi, cu ocazia aniversării

Gheorghe Hagi, supranumit "regele fotbalului românesc", își sărbătorește astăzi ziua de naștere. La împlinirea vârstei de 51 de ani, jucătorii echipei FC Viitorul Constanța i-au transmis cu toții urări, un mesaj inedit fiind cel al lui Aurelian Chițu: ''La mulți ani, dom' profesor! Multă sănătate! Să-i distrugem pe toți și luăm campionatul! Hai Viitorul!''.

În urmă cu aproape șapte ani, Hagi, patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, demara proiectul Academia Hagi, iar anul acesta îl poate încununa cu câștigarea titlului național, având în vedere că formația sa ocupă locul al doilea în clasament, după 23 de etape, la trei puncte de liderul Astra Giurgiu.

Astăzi, la împlinirea a 51 de ani, Georghe Hagi a primit urări de la fiecare jucător al echipei FC Viitorul Gheorghe Hagi, în cadrul unui montaj video dat publicității pe site-ul Academiei Hagi. Primul care i-a urat este chiar fiul său, Ianis Hagi: La mulți ani, tata! Multă sănătate și fă în continuare ceea ce-ți place!

Apoi, rând pe rând, de la veteranii Florin Cernat, Bănel Nicoliță și până la cei mai tineri componenți ai echipei i-au urat Regelui sănătate, fericire și tot ce își dorește. Pecanha a transmis un mesaj în portugheză, francezii Boli și Goulon în limba lui Voltaire, iar Cristian Ganea în spaniolă, potrivit Agerpres.

Portarul Alexandru Buzbuchi a avut un mesaj special: La mulți ani, Mister! Multă sănătate, să fiți fericit și să aveți multă răbdare cu noi!

Cel mai inedit mesaj a fost cel al lui Aurelian Chițu: La mulți ani, dom' profesor! Multă sănătate! Să-i distrugem pe toți și luăm campionatul! Hai Viitorul!

I-au mai adresat lui Hagi urări de ziua sa, pe site-uri oficiale sau în rețele de socializare, și Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, cluburile de fotbal Steaua București, FC Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel