Mesaj IMPRESIONANT pentru Simona Halep, la Crucea Caraiman

Simona Halep a făcut mândră o țară întreagă.

Un banner pe care este inscripționat un mesaj de mulțumire pentru jucătoarea de tenis Simona Halep a fost amplasat miercuri de Primăria Bușteni la peste 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, sub Crucea Caraiman.

Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat pentru AGERPRES că bannerul, care are 15 metri lungime și șase metri înălțime, a fost făcut de Primăria Bușteni în semn de mulțumire pentru Simona Halep, care este și cetățean de onoare al orașului prahovean.

Bannerul conține mesajul "Mulțumim Simona Halep", inscripționat cu albastru pe un fond alb, delimitat la jumătate de o bandă în culorile tricolorului.

Acesta a fost amplasat chiar sub Crucea Caraiman, fiind prins pe peretele muntos în corzi speciale de către salvatorii montani din Bușteni.

Simona Halep, care a disputat duminică finala turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, este cetățean de onoare al orașului Bușteni din luna decembrie a anului trecut, aceasta primind din partea primăriei un teren de 500 de metri pătrați, în baza "Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetățean de onoare al orașului Bușteni".

SURSA FOTO: Ph-online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel