Mesaj ferm pentru PSD de la vârful PNL: Decizia este foarte clară

Liberalii nu vor face alianţe post-electorale cu PSD în niciun judeţ din ţară, însă vor fi permise negocieri cu oricare altă formaţiune politică pentru constituirea unor majorităţi, a anunţat, vineri, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

'Decizia e foarte clară, nu vom face alianţe cu PSD-ul după alegeri nicăieri în ţară. Decizia e generală. (...) Dacă intră în Consiliul Judeţean şi alte structuri politice mai mici, evident că vor fi negocieri, discuţii, pentru a crea acea majoritate, pentru că ne interesează să ne implementăm programul la nivel judeţean şi nu poţi să o faci decât cu o majoritate. Dar eu, în acest moment, nu pot să anticipez şi nu vreau să lansez scenarii despre cine va intra în Consiliul Judeţean', a declarat copreşedintele PNL la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aceeaşi poziţie a fost susţinută şi de Vasile Blaga, care a spus că eventualele alianţe vor fi stabilite la nivelul organizaţiilor judeţene.

'Post-electoral au libertate totală toate organizaţiile (...), pentru că situaţiile politice diferă de la un judeţ la altul. Nu putem să dăm nişte dogme (...), este permis cu toţi, mai puţin PSD', a precizat Blaga, citează Agerpres.

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au participat, vineri, la Piteşti, la lansarea candidaţilor liberali din judeţul Argeş pentru alegerile locale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel