Urmărește emisiunea live


Mesaj dur împotriva imigranților, transmis de un lider de partid

Deputatul Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, a transmis un mesaj dur împotriva imigranților care vin din afara Uniunii Europene și care ar putea ajunge în țara noastră.

Într-un comunicat de presă remis DCNews, Bogdan Diaconu spune că ”românii au votat pentru aderarea la UE, nu pentru fuziunea cu Asia sau Africa”. El adaugă că ”România nu își permite valuri de imigranți din Asia și Africa și nici nu are această obligație față de nimeni”.

”Nimeni nu are dreptul să ne bage pe gât imigranți periculoși pentru care nu avem nici resurse, nici capacitatea de a-i integra, mai ales că ei nu doresc acest lucru”, continuă liderul PRU.

Citește și: Bogdan Chirieac, despre o situație îngrijorătoare: România nu este pregătită

 

Iată mesajul integral transmis de Bogdan Diaconu:

”România nu are nicio obligație de a adăposti imigranți non-UE și de a-și crea astfel probleme suplimentare, pe lângă cele pe care le are și pe care abia dacă le poate gestiona. Statul de membru UE, invocat în poziția oficială a PNL, nu ne obligă să devenim nici stat asiatic, nici un stat african și, cu siguranță, nu un stat musulman.

După ce Franța, Germania și alte țări europene s-au umplut de imigranți non-UE pe care nu îi mai pot gestiona, acum UE vrea să-i facă și României cadou instabilitatea și problemele pe care le provoacă imigrația de pe alte continente. Din nou, nimeni nu a întrebat România dacă poate și dacă își permite primirea de imigranți. Cu siguranță românii nu au votat la referendumul pentru aderarea la UE să fuzioneze cu Asia sau Africa!

Faptul că PNL dorește imigranți non-UE este o dovadă de iresponsabilitate, după ce cetățenii de etnie română din statele vecine României sunt ținuți la ușă când vine vorba de primirea cetățeniei române. Așadar nu-i acceptăm pe frații noștri rămași în afara granițelor din cauze istorice tragice, dar acceptăm să ne umplem de musulmani, unii dintre ei periculoși, și de tot angrenajul problemelor pe care le naște imigrația non-UE, așa cum s-a văzut și în alte țări europene.

Vezi și: Gabriel Oprea a convocat un Comitet de Urgență la Guvern! Care e motivul

Partidul România Unită invită clasa politică românească și factorii de decizie la responsabilitate față de propria lor țară. România nu își permite valuri de imigranți din Asia și Africa și nici nu are această obligație față de nimeni. Nimeni nu are dreptul să ne bage pe gât imigranți periculoși pentru care nu avem nici resurse, nici capacitatea de a-i integra, mai ales că ei nu doresc acest lucru.

Este timpul ca România să se afirme ca stat suveran și să își apere propriile granițe și propriile interese. Dacă Franța sau Germania s-au îmbolnăvit de fenomenul imigrației non-UE, nu avem nicio datorie să ne molipsim și noi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel