Iohannis-întâlnire cu Grindeanu. Discuție telefonică

Klaus Iohannis se va întâlni miercuri cu premierul Sorin Grindeanu pentru a discuta despre planurile Guvernului în legătură cu bugetul de stat. Anunțul a fost făcut de Mădălina Dobrovolschi.

"Președintele Klaus Iohannis a avut o discuție telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, în care l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare", a anunțat purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi, luni, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.

Întâlnirea va avea loc miercuri după-amiază și vizează planurile Guvernului în legătură cu bugetul. Mădălina Dobrovolschi a spus că la această întâlnire va participa și ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, va susţine luni, 9 ianuarie a.c., ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă.

DC News va transmite declarațiile Mădălinei Dobrovolschi în format LIVE TEXT:

-Klaus Iohannis cere guvernului să explice modul în care va gestiona efectele măsurilor adoptate săptămâna trecută și modul în care aceste măsuri vor avea un impact bugetar.

- În acest context, președintele a avut o discuție telefonică cu Sorin Grindeanu în care l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare.

- Întâlnirea va avea loc miercuri după-amiază. La discuție va participa și ministrul de Finanțe. Președintele României vrea să afle direct de la premier care sunt planurile guvernului în legătură cu bugetul pe anul 2017.

- Este o discuție necesară pentru că există foarte multe îngrijorări în legătură cu sustenabilitatea acestor măsuri și efectele pe care le-ar putea avea asupra economiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel