EXCLUSIV  Mesaj cheie pentru sprijinirea lui Grindeanu: Chirica și Ivan, lipsiți de onestitate

Sorin Grindeanu - Florin Iordache
Sorin Grindeanu - Florin Iordache

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, cere solidaritate în PSD pentru implementara programului de guvernare. Președintele PSD Sector 1 îşi reafirmă sprijinul pentru Guvernul Grindeanu și direcţiile politice ale preşedintelui Liviu Dragnea. 

Organizaţia PSD Sector 1 se delimitează de modul incorect în care unii lideri ai partidului au ales să-și comunice opiniile și nemulţumirile politice înainte ca acestea să fie discutate în interiorul partidului.

”În cazul domnilor Mihai Chirica și Cătălin Ivan este vorba despre lipsa de onestitate. Folosirea unor contexte defavorabile pentru a ataca partidul este inacceptabilă. Esența Partidului Social Democrat stă în solidaritate, nu în diviziune și opinii separate expuse la televizor. Atunci când opinia ta îi induce în eroare pe românii care aşteaptă implementarea programului de guvernare, înseamnă că eşti în afara echipei PSD și împotriva votului cetățenilor" a declarat Dan Tudorache, preşedintele PSD Sector 1.

Primarul Sectorului 1 a anunţat că, la nivelul organizaţiei pe care o conduce, s-a adoptat o rezoluţie de susţinere a Guvernului Grindeanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel