Mergi și slăbește: un antrenor de fitness a dezvăluit secretul luptei împotriva kilogramelor în plus

Mergi și slăbește, un antrenor de fitness a dezvăluit secretul luptei împotriva kilogramelor în plus. Sursa foto: freepik.com
Mergi și slăbește, un antrenor de fitness a dezvăluit secretul luptei împotriva kilogramelor în plus. Sursa foto: freepik.com

Pentru a pierde în greutate și pentru a îmbunătăți sănătatea, plimbă-te în fiecare zi, susțin antrenorii și nutriționiștii.

Un antrenor de fitness din Ucraina, Vladislav Tverdokhleb, a spus cum să mergi corect pentru a lupta cu succes împotriva excesului de greutate. Unii spun că pentru sănătate și pentru a pierde în greutate trebuie să faci 10 mii de pași pe zi. Cu toate acestea, în realitate, totul este foarte individual.

Care sunt beneficiile apei cu lămâie: 5 proprietăți principale

Pentru a pierde în greutate și pentru a îmbunătăți sănătatea, numărul de pași ar trebui crescut treptat. Nu trebuie să faci chiar azi 10 mii de pași, dacă înainte te-ai mișcat foarte puțin. Acest lucru te va obosi și nu îți vei mai dori să mergi pe jos.

În plus, în timp ce mergi pe jos, poți medita. Traseele lungi ajută la limpezirea gândurilor, la calmare și la îmbunătățirea nu doar a condiției fizice, ci și a celei psihologice.

Antrenorul Vladislav Tverdokhleb te sfătuiește să te încălzești înainte de a merge pe jos. Mergi prin casă, pe degete, apoi pe călcâie. Acest lucru te va ajuta să-ți întinzi picioarele, astfel încât să nu obosești rapid.

Vrei să trăiești 100 de ani? Iată ce trebuie să mănânci

De asemenea, antrenorul te sfătuiește să stai pe un picior, apoi pe celălalt. În acest timp, te poți  apleca și atinge podeaua cu mâinile. Așa îți vei simți mușchii, picioarele se vor „trezi” și vor începe să se încălzească. Apleacă-te de cel puțin 10 ori pe fiecare picior, după aceea trebuie să te ghemuiești puțin și abia atunci poți merge pe un traseu mai lung.

Pentru a pierde în greutate, trebuie sa mergi mult și să nu uiți de alimentația corectă. Potrivit antrenorului, este posibil să slăbești din mersul pe jos, trebuie doar să-ți faci din asta un obicei și să te miști constant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel