EXCLUSIV  Mercur în Leu. Astrolog DCNews, schimbări în zona relațiilor: De azi...

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Pe 27 iunie 2019, Mercur a intrat în semnul Leului. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a explicat ce presupune acest tranzit.

„Pe 27 iunie, Mercur tocmai a pășit în semnul Leului, iar tranzitul prin acest semn va fi anul acesta unul pus pe șotii. Nici nu face bine primii pași de dans că, din 7 iulie, va retrograda, se va întoarce în Rac (20 iulie) și va sta aici până pe 11 august, când va reintra în Leu. Iar pe urmă se va distra serios până pe 29 august, când va începe să tranziteze semnul muncitor al Fecioarei. Trebuie să reținem că retrogradarea va ține în perioada 7-31 iulie”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Mercur este planeta care ține de comunicare, idei, drumuri, gândire, telecomunicații, documente și oamenii vechi din viața noastră. Leul este semnul iubirii de sine, al strălucirii personale, al egoului, al creativității, al pasiunilor, al iubirii, al curajului, al orgoliului, al romantismului, al copiilor.

Cei care se nasc cu Mercur în Leu sunt cei mai buni oratori, reușesc să susțină cel mai bine o prezentare, sunt vânzători extraordinari, teatrali și explozivi. Se laudă, privesc totul în ansamblu, nu vor să se piardă în detalii, comunică foarte încrezători și carisma lor îi ajută să devină educatori foarte buni”, a explicat astrologul DCNews.

Retrogradarea vine cu situații încurcate

„În perioadele cu Mercur în Leu (27 iunie - 7 iulie si 11-29 august), cu toții vom dori să fim extravaganți, să căutăm atenția, să cerem să fim răsfățați, să ne umflăm în pene. Retrogradarea în schimb va crea dificultăți în organizarea vacanței, a unor evenimente artistice sau încurcături în zona aventurilor amoroase. De asemenea, mulți dintre voi se vor reîntâlni cu persoane din copilărie sau din trecutul amoros. Așa, pur si simplu, pe stradă sau unde nu vă așteptați.

Vă recomand să nu aveți discuții serioase despre sentimente în perioada următoare, deoarece una veți spune și alta se va înțelege. De asemenea, vara asta aveți grijă la ce glume faceți. Nu vor fi tolerate așa ușor, iar ceilalți se vor simți jigniți față de altădată”, a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel