Meniu select, cu 7 feluri, pentru cina la care Putin l-a invitat pe Xi Jiping. Detalii și despre prânzul de mâine. Peskov: Înghețata este întotdeauna gata, lui Xi Jinping îi place

Meniu select, cu 7 feluri, pentru cina la care Putin l-a invitat pe Xi Jiping. Detalii și despre prânzul de mâine. Peskov: Înghețata este întotdeauna gata, lui Xi Jinping îi place / Foto: Kremlin.ru
Meniu select, cu 7 feluri, pentru cina la care Putin l-a invitat pe Xi Jiping. Detalii și despre prânzul de mâine. Peskov: Înghețata este întotdeauna gata, lui Xi Jinping îi place / Foto: Kremlin.ru

Află în articol în ce a constat meniul cinei la care s-au întâlnit Vladimir Putin și Xi Jiping.

Președintele rus Vladimir Putin și președintele chinez Xi Jinping au continuat luni să comunice în timpul unei cinei. Meniul a constat din șapte feluri de mâncare, iar discuțiile informale dintre cei doi care s-au întins pe durata a aproape cinci ore.

Meniul pregătit pentru cei doi şefi de stat a inclus un aperitiv cu fructe de mare din Orientul Îndepărtat, clătite cu prepeliță și ciuperci, supă de sturion cu plăcintă și șerbet de rodii.

Ca fel principal, cei doi au avut carne de căprioară cu sos de cireșe și somon alb siberian, pescuit din fluviul Peciora, cu garnitură de legume. La finalul cinei, liderii s-au desfătat cu un tort Pavlova, scrie Tass.ru

Xi Jinping şi Vladimir Putin au avut două vinuri la masă, făcute în 2020 într-o podgorie de la malul Mării Negre.

Ce vor mânca la prânzul de marți

Prânzul președintelui rus Vladimir Putin și al președintelui chinez Xi Jinping de marți va fi însoțit de un program cultural, în plus, înghețata pe care liderul chinez o iubește, va fi gata, a declarat secretarul de presă prezidențial rus, Dmitri Peskov, într-un interviu pentru Pervîi Kanal, scrie ria.ru.

"În mod tradițional, desigur, bucătăria rusă va însoți această cină cu un program cultural. Vom anunța asta mâine, nu ne vom feri", a spus Peskov.

Întrebat dacă la prânz va fi servită înghețată, el a răspuns: "Cu siguranță, cred că înghețata este întotdeauna gata, având în vedere că lui Xi Jinping îi place foarte mult".

Liderul chinez a sosit la Moscova pe 20 martie într-o vizită de stat. Luni, președintele Republicii Populare Chineze a avut o întâlnire informală cu președintele rus Vladimir Putin. Marți, vor începe negocierile între liderii Rusiei și Chinei, în cadrul delegațiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel