Membru UNPR: Marian Munteanu, un experiment sociologic total eşuat

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primăria Capitalei a fost un experiment sociologic total eşuat, iar înlocuirea sa cu Cătălin Predoiu reprezintă o soluţie politică, consideră secretarul executiv al UNPR, Vasile Gherasim.

'Eu cred că a fost un experiment sociologic total eşuat, total neavenit. (n.r. - desemnarea lui Marian Munteanu). Nu am înţeles de ce a fost aruncat. Când am văzut că apare Marian Munteanu candidat, mi-am adus aminte de lupta de gladiatori de pe timpul romanilor. Deci a fost aruncat, nu în luptă cu alţi gladiatori, ci drept în groapa leilor. El trebuia să fie pregătit din toate punctele de vedere. Trebuia ca PNL, care pentru mine este o surpriză total neplăcută - din gafă în gafă -, să verifice mai întâi în structurile de partid - şi PNL nu este un partiduleţ - şi să constate că, deocamdată, fără o oarecare pregătire, Marian Munteanu nu face faţă unei asemenea încercări. Şi a şi dovedit că nu face. Majoritatea colegilor mei sociologi cu care m-am întâlnit în această perioadă, până a 'abdicat' Marian Munteanu, toţi am fost de acord că nu va rezista în această competiţie. Pentru mine este o chestiune formidabilă să ai un partid cu mii de membri şi, la un moment dat, să apelezi la resurse din afara partidului. Mă mir că nu au adus pe cineva din altă ţară', a declarat, pentru AGERPRES, Vasile Gherasim.

[citeste si]

În opinia sa, soluţia Predoiu 'nu are nimic de-a face cu administraţia', acesta fiind 'sacrificat'.

'Cred că Predoiu este o soluţie politică, nu are nimic de-a face cu administraţia. Omul ăsta despre care am avut o părere bună ca tehnocrat este un politician tehnocrat. Până la urmă, cred că a intrat într-o capcană şi va fi ultima lui prestaţie majoră pe scena politică. Deci, de la ideea de a fi prim-ministru va ajunge la ideea de a nu mai fi nici măcar un şef de organizaţie de partid. A fost sacrificat', a adăugat Gherasim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel