Membru PSD exclus din partid, repus în funcție de Tribunal

Bogdan Bolojan / 06 iul 2017 / 19:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Tribunalul Suceava a anulat excluderea din PSD a consilierului local Cristian Boberschi, acesta criticând joi decizia liderului municipal al organizaţiei ce a condus la excluderea sa. 

După cum a declarat Boberschi presei joi, Tribunalul Suceava a decis pe 4 iulie că admite contestaţia formulată de el şi anulează hotărârea PSD de a-l exclude din partid. 

Conform hotărârii Tribunalului Suceava, Boberschi trebuie ''repus în situaţia anterioară'', ceea ce înseamnă că este încă membru PSD şi pe cale de consecinţă consilier local. 

''Din graba interimarului de a se detaşa de oamenii care nu îi convin din partid, Dan Ioan Cuşnir (lider PSD Suceava - n.r.) a sărit paşii legali prin care un membru poate fi exclus'', a spus Boberschi. 

Totodată, el a susţinut că în cazul colegului său de partid Apetroaie Daniel există o decizie ''cel puţin ciudată'', deoarece instanţa arată că ''este o contestaţie prematură, adică nu s-au finalizat paşii interni ai partidului''. 

''Din decembrie 2016 a fost suficient timp pentru rezolvarea excluderii în interiorul partidului, dar cum în PSD, organizaţia municipală întâi îţi ia capul şi după aceea te judecă, se pare că legea îşi va spune cuvântul'', a spus Boberschi. 

Ambele hotărâri pot fi contestate în termen de 30 de zile. 

Cristian Boberschi a fost exclus din partid, la sfârşitul anului trecut, de Biroul Permanent Municipal PSD pe motiv de ''nerespectarea deciziilor politice ale partidului'', relatează Agerpres.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25