Urmărește emisiunea live


Membru PNL, problemele interne cu care se confruntă partidul: ''Mai importante decât disputele''

PNL
PNL

Membrul PNL, Horia Irimia, este de părere că partidul se confruntă cu probleme interne mai importante decât disputele sale și este necesar ca acestea să fie discutate la Consiliul Național care va avea loc în august.

Sunt printre cei mai "vechi" membri ai PNL - din martie 1990 .. Nu este o calitate să fii "bătrân" . Dar este o calitate să ai experiență .. Chiar dacă uneori nu se mai "potrivește " condițiilor actuale ..

Am fost ales și numit în multe funcții politice și administrative... Am fost ales vicepreședinte al Filialei judeșene PNL Caraș Severin de multe ori în perioada 1998-2012 , ales uninominal la Congresul PNL din 2012 membru al Delegației Reprezentanților Naționali etc etc .. Consilier municipal PNL în 1992, vicepreședinte Consiliului Județean Caraș Severin în 2004 , numit de PNL secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Locuințelor 2007-2008, subsecretar de stat la Agenția Națională pentru Protecția Mediului 2012-2013, din nou secretar de stat la Dezvoltare Octombrie 2013- Februarie 2014.. Știu foarte bine cum funcționează sistemul politic și administrativ ...

Din motive personale nu pot participa la Consiliul Național al PNL de la începutul lunii august 2018. Din acest motiv supun dezbaterii dumneavoastră următoarele 5 probleme:

1. Constituirea unui Pol/Alianțe/Convenții/ Mișcări pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2019

2. Elaborarea unui Program Liberal de Guvernare care sa fie pus in practica dupa 2020. Sau chiar mai devreme

3. Ce proiecte susține PNL în UE în perspectiva alegerilor EuroParlamentare din 2019?

4. PNL susține alegerea Primarilor în 2 Tururi? Sau într-un singur tur de scrutin?

5. Proiectul PNL pentru Regionalizarea României, pentru reforma administrativă și pentru Descentralizare

Consider că sunt 5 probleme importante pentru elaborarea unei Strategii pe termen mediu a PNL, mai importante decât disputele noastre interne..., susține Horia Irimia, membrul PNL Caraș Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel