Membru PNL intervine în scandalul acuzațiilor de mită electorală

Prim-vicepreședintele PNL Adriana Săftoiu susține că se pot ajunge ușor la plângeri penale în această perioada de campanie electorală deși candidații implicați în astfel de evenimente chiar dacă aceștia nu ar fi vinovați de absolut nimic.

Comentariile lui Săftoiu vin în contextul în care Alexandru Nazare, candidat la Primăria Sectorului 1, a fost acuzat că a dat mită electorală. 

Efectul de bumerang! Au votat o lege - inca una, pentru exactitate- care acum se intoarce! Legea pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, in baza careia se desfasoara campania electorala, ar fi comica, daca nu s-ar dovedi tragica.

Si iau cazul recent Al Nazare! Se duce la o aniversare, invitat, sta si el acolo vreo 30 de minute - nu conteaza, putea fi si un minut- dupa care devine suspect ca a fost la un eveniment electoral "nepermis" pentru ca invitatii au mancat niste tort si au baut niste sampanie (aniversatul era membru de partid, iar invitatii sunt suspecti ca ar fi posibili "votanti") si ca a participat la mituirea "votantilor".

Rog amendarea legii si precizat: in perioada campaniei electorale se interzice participarea la orice eveniment de tip: aniversare zile de nastere, onomastica, nunta, botez sau inmormantare!”, scrie Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel