Membru al Opoziției: De ce și de cine îi este frică lui Victor Ponta

ponta
ponta

Europarlamentarul Cristian Preda a marcat, pe blogul personal, un an de la "suspendarea stupidă" cu o postare despre frica premierului Victor Ponta

Frică de guvernare?

Cristian Preda a scris că "la un an de la referendumul organizat de USL după o suspendare stupidă, V. Ponta e dominat de frică". El a adăugat că premierului îi e frică de guvernare. Altfel nu-și explică parlamentarul "de ce refuză să încheie privatizarea CFR Marfă și a inventat nevoia unui aviz de la CSAT, care e ilegal".

De PNL?

Europarlamentarul susține că premierului i-ar fi frică de PNL și de Antena 3, acesta fiind motivul pentru care "rezistă presiunilor membrilor de vază din PSD, care-i cer un candidat pesedist la prezidențiale, după compromiterea șanselor lui Antonescu".

De Băsescu? De Opoziție?

"Îi e frică de Băsescu. Altfel, nu se justifică agresivitatea la adresa președintelui în chestiunea Hayssam, membru al partidului pe care-l conduce Ponta, nu altcineva", a adăugat Cristian Preda. El mai susține că premierului "Îi e frică de opoziție. Altfel, cum să explici folosirea unui limbaj suburban la adresa adversarilor?". "Perioada de grație de care s-a bucurat V.Ponta s-a încheiat", a conchis Cristian Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel