Membri ai familiei regale britanice, suspectați de RASISM. Oprah Winfrey: Nici regina și nici prințul Philip nu au discutat despre culoarea fiului lui Meghan

Meghan, soţia prinţului Harry, i-a acuzat pe unii dintre membrii familiei regale britanice că au exprimat anumite îngrijorări legate de culoarea pielii pe care urma să o aibă copilul lor.

Acuzațiile au fost lansate în cadrul unui interviu acordat de prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, jurnalistei americane de televiziune Oprah Winfrey, relatează Agerpres. Nici regina Elisabeta şi nici prinţul Philip, soţul său, nu au participat la conversaţiile din sânul familiei regale britanice în care au fost exprimate nelinişti cu privire la culoarea pielii cu care avea să se nască fiul lui Meghan Markle şi al prinţului Harry, a afirmat luni Oprah Winfrey, transmite AFP.

Prinţul Harry nu a precizat identitatea persoanei din familia regală care a adus în discuţie acest aspect, "însă a dorit să se asigure că eu ştiu (...) că nu era vorba nici de bunica sa, nici de bunicul său.", a declarat animatoarea emisiunii CBS This Morning.

Meghan Markle, care este metisă, a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale erau îngrijoraţi de culoarea pielii cu care urma să se nască copilul, pe când ea era însărcinată cu Archie, care va împlini în luna mai 2 ani.

 

Meghan și Harry, acuzații grave



De la difuzarea duminică seară (ora Washingtonului) a confesiunilor şocante ale ducesei de Sussex şi ale soţului său, prinţul Harry, lumea întreagă se întreabă cine a făcut comentariile rasiste care au afectat imaginea familiei regale britanice.

Aceste confidenţe făcute publice de Meghan Markle şi de prinţul Harry în emisiunea lui Oprah Winfrey au efectul unei bombe nucleare în Regatul Unit. Cei doi au pictat un portret sumbru al monarhiei britanice asupra căreia au lansat un puternic tir de acuzaţii, pornind de la lipsa de empatie şi până la rasism.

VEZI ȘI: Ministrul britanic al copiilor, despre declaraţiile făcute de Meghan: Nu există loc pentru rasism în societatea noastră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel