Meleșcanu, despre propunerea la șefia Senatului: Nu mi-a cerut nimeni să plec din ALDE

Teodor Meleșcanu
Teodor Meleșcanu

Senatorul ALDE Teodor Meleșcanu a declarat, după ce PSD a decis propunerea sa în fruntea Senatului, că nimeni nu i-a cerut vreodată să plece din ALDE. De asemenea, Meleșcanu a declarat că nu a discutat cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre această propunere a PSD.

"Am înțeles că astăzi în acest moment în cadrul grupului senatorial PSD s-a adoptat decizia de a-mi susține candidatura", a declarat fostul ministru de Externe, luni, la Parlament. Acesta a spus că se va baza pe voturile celor care cred că la conducerea Senatului este nevoie de "un om cu experiență, echilibrat", pentru că în această perioadă Parlamentul va avea un rol cheie de jucat în politica românească.

De asemenea, Meleșcanu a negat că i-a fost propusă trecerea în PSD: "Niciodată nu mi-a cerut nimeni să plec de la ALDE", transmite Mediafax.

"Este vorba de poziția că am avut-o în mod normal trebuia să se perpetueze de președinte al Senatului. Acest post este o garanție a faptului că ALDE nu va fi supus unei presiuni de un fel sau altul și vor oferi și colegilor mei o perspectivă pentru viitor pentru a rămâne în ALDE și pentru a ne dezvolta partidul în continuare. N-am discutat încă cu domnul Tăriceanu (despre propunere-n.red.)", a mai declarat senatorul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel