Meleşcanu, după întâlnirea cu Dragnea: Nu sprijin iniţiativa

Teodor Meleşcanu FOTO AGERPRES
Teodor Meleşcanu FOTO AGERPRES

Teodor Meleşcanu a explicat care au fost temele de discuţie ale întâlnirii pe care a avut-o joi cu Liviu Dragnea. 

Teodor Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat joi că nu sprijină iniţiativa de desecretizare a memorandumului elaborat de Guvern pe tema mutării Ambasadei României din Israel. Meleşcanu a precizat că aceasta va fi o hotărâre pe care o va lua Executivul şi premierul. 

Şeful diplomaţiei române a avut joi o întâlnire de aproximativ 30 de minute cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în biroul acestuia din urmă, de la Palatul Parlamentului. 

"Am venit (la biroul preşedintelui Camereai Deputaţilor - n.r.) să vorbim despre programul de guvernare, despre implementarea programului de guvernare. (...) Nu am discutat despre desecretizarea memorandumului cu privire la mutarea ambasadei. (...) A fost o idee (desecretizarea memorandumului - n.r.), eu, personal, nu sprijin iniţiativa, dar, sigur, e o hotărâre pe care o va lua Guvernul, doamna prim-ministru. Acum domnului Dragnea i-am prezentat stadiul în care ne aflăm şi faptul că ne concentrăm pe chestiunile economice cu toate ministerele, de la Economie până la Agricultură, să vedem care sunt avantajele şi dezavantajele", a afirmat Meleşcanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel