Meleșcanu, întrevedere la nivel înalt: Rezultate concrete în economie

Darius Muresan / 13 sep 2017 / 09:35 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit pe viceprim-ministrul şi ministrul Apărării din Croaţia, Damir Krsticevic, în cadrul întrevederii fiind subliniate cooperarea foarte bună a celor două state, dar şi dorinţa de intensificare a relaţiilor în cadrul NATO şi UE. 

"Cei doi oficiali au subliniat caracterul foarte bun al relaţiei româno-croate şi intensitatea dialogului bilateral, inclusiv în contextul aniversării a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice. Totodată, au exprimat încrederea că relaţiile politice excelente dintre cele două state vor conduce la rezultate concrete în domeniul economic şi în alte domenii sectoriale", a informat Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul unui comunicat. 

De asemenea, cei doi miniştri au subliniat cooperarea foarte bună a celor două state în cadrul Alianţei Nord-Atlantice, precum şi dorinţa de intensificare a acesteia. 

"Interlocutorii au exprimat dorinţa de consolidare şi diversificare a cooperării celor două ţări ca parteneri în cadrul Uniunii Europene, inclusiv în contextul în care vor face parte din acelaşi trio de Preşedinţii ale Consiliului UE. În ceea ce priveşte agenda regională, a fost reliefată importanţa Balcanilor de Vest şi a menţinerii stabilităţii şi securităţii în regiune", a menţionat MAE.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29