Meghan Markle, informații de ultimă oră despre ”bebelușul regal”

Meghan Markle urmează să nască. Este primul său copil și al prințului Harry. 

Ducesa de Sussex ar urma să nască la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, potrivit confidențelor făcute de aceasta. 

Aflaţi în vizită la Birkenhead, în apropiere de Liverpool (nord-vestul Marii Britanii), Meghan şi Harry au petrecut patruzeci de minute salutând publicul, dând mâna cu cei care au venit să-i întâmpine şi răspunzând la unele întrebări cu privire la apropiata naştere a ”bebeluşului regal”.

”Ea a spus că este gravidă în şase luni şi că urmează să nască la sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai”, a dezvăluit agenţiei Press Association (PA) Kim Thompson care a salutat cuplul regal şi a avut un scurt schimb de replici cu Meghan.

”Am întrebat-o dacă este fată sau băiat, iar ea a spus că nu ştie”, a mărturisit aceleiaşi agenţii de ştiri Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani.

Palatul Kensington a refuzat să confirme data prevăzută pentru naşterea copilului lui Meghan şi al lui Harry. Instituţia a repetat doar că evenimentul este aşteptat "la primăvară", notează AFP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel