Mega-tranzacție la început de an. O bancă a dispărut din România

O tranzacție uriașă a fost finalizată la începutul anului 2016. O bancă a dispărut din România. 

Banca Transilvania a anunțat, luni, că a finalizat procesul de fuziune cu Volksbank. 220.000 de clienți provin de la banca achiziționată din cei 2,2 milioane de clienți. În plus, 400 de persoane din cei 7.300 de angajați provin de la Volksbank. 

"La opt luni de la achiziţionarea Volksbank România avem ocazia să anunţăm încheierea cu succes a integrării VBRO în structura BT şi fuziunea celor două bănci. Acum suntem o singură bancă, o singură echipă", se arată într-un comunicat al Băncii Transilvania, citat de România TV

Comunicatul Băncii Transilvania mai anunță: "Am pornit la drum în acest proiect cu gândul că dorim să păstrăm clienţii Volksbank România, să construim, de la început, o relaţie pozitivă. La momentul achiziţionării VBRO am făcut public angajamentul faţă de aceştia, pe care l-am respectat: aproximativ 34.000 de clienţi Volksbank România au beneficiat de reduceri şi de beneficii din partea BT".

Clienţii Volksbank au beneficiat de o reducere a datoriei totale de 1,5 miliarde lei, reprezentând restituirea comisionului de risc pentru credite, indiferent de monedă, discount-uri pentru conversia creditelor în franci elveţieni şi diminuarea automată a datoriei totale pentru creditele curente. În urma cumpărării Volksbank, Banca Transilvania concurează cu BRD pentru a doua poziție pe piață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel