Medicul Radu Zamfir, consilier onorific al ministrului de Interne

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Medicul Radu Zamfir, supravieţuitor al accidentului de avion din Munţii Apuseni din 2014 şi director al Agenţiei Naţionale de Transplant, va ocupa şi funcţia de consilier onorific al ministrului de Interne, Marcel Vela.

"Vă pot confirma acest lucru şi vreau să vă spun că de fiecare dată când expertiza mea este utilă într-un loc, eu o pun la dispoziţia sistemului de sănătate şi a ţării noastre", a declarat dr. Radu Zamfir pentru postul Digi 24, potrivit Agerpres.

Conform declaraţiei acestuia, el va ocupa în continuare funcţia de director al Agenţiei Naţionale de Transplant. Radu Zamfir - membru al echipei medicale care s-a prăbuşit cu avionul, în urmă cu cinci ani, Munţii Apuseni - este director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant de la începutul lunii martie a.c, fiind numit de către fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea.

El este doctor în medicină, atestat în chirurgie hepato-bilio-pancreatică şi chirurgie oncologică şi deţine o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel