Medicul Irinel Popescu pleacă din PC. Care este motivul

Profesorul dr.  Irinel Popescu, șeful Clinicii de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic din Institutul Clinic Fundeni, a anunțat, în cadrul unui comunicat al Partidului Conservator, că "de astăzi, a agățat politica în cui".

"După 60 de ani de viaţă şi 10 ani de politică, am decis că este esenţial să-mi aloc timpul şi energia activităţii în care competenţa şi experienţa mea dau cele mai bune rezultate: medicina. În următorii ani doresc să mă dedic integral cercetării, chirurgiei şi luptei pentru dreptul la viaţă al fiecărui pacient care îşi pune speranţele în medicina românească. Ecourile excepţionale ale Congresul Mondial al Asociaţiei Internaţionale a Chirurgilor, Gastroenterologilor şi Oncologilor (IASGO), pe care l-am organizat recent la Bucureşti, şi amploarea proiectelor medicale dezbătute cu acest prilej m-au convins că aceasta este cea mai bună decizie. De astăzi, am agăţat politica în cui. Nu mai sunt membru al niciunui partid politic. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost colegi şi le urez mult succes în continuare", a declarat Irinel Popescu, potrivit Agerpres.

Luând decizia de a se dedica integral activităţii medicale, medicul Irinel Popescu a renunțat la funcția de vicepreşedinte PC şi preşedinte al organizaţiei Bucureşti, posturile vacante urmând a fi ocupate de către Dinu C. Giurescu, respectiv, un preşedinte interimar desemnat de forurile centrale ale partidului, informează documentul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel