Medic stomatolog fals, reținut în București. O femeie a fost la un pas să rămână fără dinți, după o banală durere de măsea

Medic stomatolog fals, reținut în București. O femeie a fost la un pas să rămână fără dinți, după o banală durere de măsea / Foto: Pixabay, de ExplorerBob
Medic stomatolog fals, reținut în București. O femeie a fost la un pas să rămână fără dinți, după o banală durere de măsea / Foto: Pixabay, de ExplorerBob

Un medic stomatolog fals a fost reținut în Capitală.

Doi bărbați în vârstă de 26 de ani, cetățeni sirieni, care lucrau într-un cabinet stomatologic din Sectorul 5 al Capitalei, au fost reţinuţi de polițiști. Unul dintre ei nu avea drept de practică în România.

Acesta a fost reținut în urma perchezițiilor și dus la audieri. Bărbatul nu avea aviz de liberă practică și, cu toate acestea, activa în respectiva clinică de stomatologie, unde a avut zeci de pacienți. Este același medic care în urmă cu câteva luni a fost acuzat de o tânără, fostă miss România, de malpraxis, transmite Realitatea Plus.

Aceasta a povestit că a fost la un pas să rămână fără dinți după o banală durere de măsea. Femeia a susținut că respectivul medic i-a scos măseaua fără să-i fi făcut o radiografie, iar de a doua zi a început să se simtă din ce în ce mai rău, ulterior ajungând la un alt medic cu infecție extinsă.

Celălalt stomatolog îl ajuta pe medicul fals

Celălalt bărbat, tot cu cetățenie siriană, care îl ajuta pe medicul fals, dar care avea drept de practică în țara noastră, a fost, de asemenea, reținut în acest caz. Amândoi sunt cercetați acum pentru înșelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și fals în înscrisuri. 

"La data de 30 martie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigaţii Criminale a efectuat activităţi operative, în vederea depistării a doi cetăţeni sirieni. Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi fals în înscrisuri, sub semnătură privată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. (...) Cu sprijinul I.G.I. s-a reuşit depistarea celor doi bărbaţi, ambii în vârstă de 26 de ani, care au fost conduşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar după efectuarea activităţilor procedural-penale, s-a dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore", a transmis Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel