Medic grec, dezvăluiri despre operațiunea arestării lui Oprescu: Au intrat peste el în civil. Nu a fost un polițist, ci o echipă întreagă. L-au înconjurat

Un medic grec a vorbit despre operațiunea arestării lui Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu a fost arestat provizoriu în Grecia, la doar patru zile după ce judecătorii români l-au condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Reținerea fostului primar general al Capitalei a făcut vâlvă în presa de la Atena, iar un medic de acolo a făcut mai multe dezvăluiri despre arestarea lui.

„Nu a opus deloc rezistență, dar a fost surprins. Nu putea să opună niciun moment rezistență. Nu a fost un singur polițist grec, a fost o echipă întreagă de polițiști care l-au înconjurat. Au intrat cu haine civile peste el, așa că nici el nu a înțeles despre ce a fost vorba.”, a declarat, pentru PRO TV, dr. Nikos Razis Koudounis.

Medicul grec, despre Oprescu: Voia să meargă prin insulele Greciei, în altă parte. Putea să se ascundă mai ușor

Se pare că apropiații din țară știau că Sorin Oprescu este în Salonic, unde ar avea o proprietate, dar fostul edil a fost prins în Glyfada, o zonă de lux a Atenei, pe țărmul Mării Egee.

”Este o regiune foarte bogată a Greciei, unde trăiesc foarte mulți oameni de afaceri, cântăreți, fotbaliști. Stau acolo permanent sau cu chirie. A fost preluat și, bineînțeles, condus acolo, dar nu voia să stea definitiv acolo, voia să meargă prin insulele Greciei, în altă parte. Putea să se ascundă mai ușor, pentru că, să nu uităm, se așteaptă peste 20 de milioane de turiști în insulele grecești, în perioada de vară.”, a mai spus dr. Nikos Razis Koudounis.

Sorin Oprescu ar fi plecat în Grecia cu maşina, pentru că se temea să zboare cu avionul, spun apropiaţii. Acum, Sorin Oprescu rămâne în arest, în Grecia, urmând ca instanța să se pronunțe în privința extrădării sale. Amintim că fostul primar general Sorin Oprescu a fost condamnat, vinerea trecută, definitiv, la zece ani și opt luni de închisoare, pentru fapte de corupție. Când au fost să pună în aplicare mandatul de arestare, polițiștii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general, astfel că l-au dat în urmărire. Oprescu ar fi ieșit din țară cu două săptămâni înainte de condamnare, pe la Vama Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel