Medic fals. Un bărbat care pretindea că este doctor a fost arestat

Încă un fals medic a fost reținut de polițiști. Acesta se prezenta drept homeopat, specialist în imagistică și medic de familie. Adevărul a ieșit la iveală după ce o pacientă a prezentat unui medic de la un spital un rezultat imagistic iar acesta i-a spus că este fals.

UPDATE

Falsul medic a primit mandat de arestare pentru 30 de zile din partea magistraților Judecătoriei Sector 3. Decizia poate fi atacată la Tribunalul București. El a declarat instanței că a practicat medicina complementară.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 34 de ani că a fost la sfârșitul anului trecut, pe 7 decembrie 2018, la un cabinet medical din sectorul 3 pentru o consultație. În urma acesteia, spune femeia, a primit un buletin de analize fără ca medicul să îi fi făcut vreun control. Ulterior, pacienta a ajuns la un spital unde un medic de specialitate i-a spus că respectivul buletin de analize (n. red. - examen imagistic) nu este valid. Cabinetul medical din sectorul 3 este reprezentat de Ionuț Marian Grigore, în vârstă de 26 de ani. El pretindea că este medic homeopat, medic de familie și specialist în imagistică.

Probatoriul

Anchetatorii l-au verificat la Colegiul Medicilor i-ar aceștia au transmis că nu există nici un medic cu datele de identificare ale celui în cauză. Din datele și probele administrate în cauză a rezultat că într-un imobil de pe Bulevardul Fizicienilor, la parterul unui bloc, sunt amenajate mai multe spații folosite ca puncte de lucru de către mai multe societăți. În momentul descinderii asupra "medicului" au fost găsite mai multe ștampile, cu inscripții aferente mai multor specializări medicale. De asemenea, au fost identificate și ridicate mai multe documente, diplome și certificate, care urmează a fi expertizate, având în vedere suspiciunea rezonabilă că acestea ar fi false.

Ionut Marian Grigore se prezenta pe Internet drept ortoped-traumatolog și psiholog. Pe site-ul sau scrie că din 2015 și-a deschis o clinică medicală în București pentru servicii medicale și tratamente cu buget restrâns. Anunța că face și analize medicale, inclusiv pe contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Acum se află în fața magistraților Judecătoriei Sector 3 cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii fac apel la toți cei care au intrat în contact cu medicul Ionuț Marian Grigore să se adreseze direct Secției 11.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel