Medic fals. Raluca Bîrsan, prima reacție în scandalul momentului

Raluca Daniela Bîrsan, femeia de 30 de ani care a lucrat timp de 10 ani ca medic rezident în Secția de Ginecologie la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, nu numai că și-a falsificat actul de rezidențiat și diploma de licență UMF, după cum a confirmat și ministrul Sănătății, și nu a susținut examenul de bacalaureat, ci nu a dat nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a.

Raluca Bîrsan a ieșit în public și a ținut să precizeze că îi este frică pentru viaţa ei, acum că toate datele personale nu mai sunt private.

Mai mult, aceasta susţine că i-a dat în judecată pe toţi cei care au făcut public cazul ei şi au scris despre cum ea activa fără nicio specializare în medicină.

I-am dat în judecată pe toți

 

"E incredibil ce mi se întâmplă... Televiziunile sunt în fața porții... Mi s-au încălcat toate drepturile... Mi s-au făcut publice toate datele... I-am dat în judecată pe toți, pe penal. Mi s-a dat inclusiv adresa. Mă amenință foștii pacienți. Acum, mă aștept să mi se intre în casă și să mi se dea în cap. Nici până la magazin nu pot să ies. Sunt și eu om, nu? Ceea ce mi se întâmplă este hărțuire!", a declarat Raluca Bîrsan, pentru EVZ.

Medicul fals a ajuns la Școala de Arte și Meserii, de unde s-a retras în clasa a IX-a, media ei pe clasele V-VIII fiind 6,72. În acea perioadă, pentru admiterea la liceu ponderea examenului de capacitate era de 75%, față de 25% media gimnaziului. Astfel, Raluca Bîrsan a obținut o medie generală de doar 1,68 la admiterea în liceu și a fost repartizată la un grup școlar industrial, Unirea, din Capitală: Școala de Arte și Meserii, într-o clasă cu profil electromecanic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel