Medic celebru în România, mesaj despre conspiraționiști, mască, virus, 5G, Bill Gates: Să o luăm pe rând

Vasi Rădulescu /Foto Facebook
Vasi Rădulescu /Foto Facebook

Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu a revenit cu un alt mesaj pe contul său de Facebook, de data aceasta legat de „dictatura medicală”.

„Mulți conspiraționiști nu vor dictatură medicală, iar aici e nevoie de o explicație. Dictatura medicală reprezintă, în opinia lor, tot ce vine dinspre specialiști (aici intră medicii, experții în sănătate publică, cercetătorii) și include măsuri ce trebuie adoptate spre binele populației întregi. E la mintea cocoșului că amărâta asta de mască nu reprezintă nicio supunere. E la mintea cocoșului că vaccinurile au scăzut enorm mortalitatea infantilă. E la mintea cocoșului că măsurile fundamentale de igienă înseamnă enorm pentru sănătate. Numai că dacă ele au o nuanță de obligativitate, hop, e ceva putred la mijloc, sunt interese mari, e oculta, sunt Soros și Gates, e 5G-ul.

Să o luăm pe rând.

Măștile? Dacă nu purtăm măști, ne batem joc de noi și cei din jurul nostru.

Virusurile nu există? Aberații! Ele sunt identificate, tipate genomic, altfel nici nu am avea cum să producem tratamente sau vaccinuri.

5G e obligatoriu pentru viitorul nostru. Vom avea telefoane cu viteze uluitoare, mașini care vor merge singure, sateliți performanți. Toate se vor baza pe 5G și tehnologiile ulterioare. Inclusiv medicina.

Bill Gates? E un tâmpit. Și-a donat mare parte din bani în cercetare, în dezvoltare de vaccinuri, în îmbunătățirea condițiilor de trai din Africa.

Big Pharma? Fără ea nu aveam longevitatea actuală, posibilități de tratament în majoritatea patologiilor.

Toată această dictatură medicală a construit un viitor mai bun pentru copiii din toată lumea. Suntem al naibii de norocoși că am apărut acum și nu în urmă cu câteva sute de ani”, a transmis medicul Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel