Meciurile de Cupă Davis dintre România și Cehia, pentru accederea în Grupa Mondială, debutează vineri

În urma tragerii la sorţi a meciurilor pentru întâlnirea România-Cehia, din cadrul barajului pentru rămânerea în Grupa Mondială, care a avut loc, joi, la Centrul Naţional de Tenis, Adrian Ungur va juca mâine primul meci cu Radek Stepanek, urmat de duelul dintre Victor Crivoi şi Tomas Berdych.

Între 16 și 18 septembrie 2011, pe terenul special construit pentru acest eveniment la Centrul Național de Tenis din București, se va desfășura întâlnirea de Cupă Davis dintre reprezentativele României și Cehiei avand ca mizăa accederea în Grupa Mondială 2012.

Programul complet al meciurilor:

Vineri, cu începere de la ora 11.00

Adrian Ungur - Radek Stepanek

Victor Crivoi - Tomas Berdych

Sâmbătă, cu începere de la ora 12.00

Marius Copil/Horia Tecău - Jan Hajek/Lukas Rosol

Duminică, cu începere de la ora 11.00

Adrian Ungur - Tomas Berdych

Victor Crivoi - RadeK Stepanek.

Vicepresedintele Federației Internaționale de Tenis (ITF), Jaques Dupré va participa la întâlnirea de Cupă Davis dintre reprezentativele României și Cehiei.

“Mă bucur să mă aflu în România, la invitația doamnei Ruxandra Dragomir, președintele Federației Române de Tenis. Sper să asistăm la partide de tenis viu disputate și le urez succes tuturor jucătorilor. Felicit FRT pentru condițiile excelente oferite în desfășurarea partidelor de tenis din cadrul acestei importante competiții”, a declarat Jaques Dupré.

“Suntem onorați că domnul Jacques Dupré a acceptat invitația noastră și suntem convinși că prezența unui înalt oficial ITF și în același timp președinte al Tennis Europe confirmă importanța acordată acestui eveniment competițional .” a adaugat Ruxandra Dragomir.

Este a cincea confruntare dintre cele doua națiuni, echipa Cehiei conducând până acum cu scorul de 3-1. Ultima întalnire a avut loc în 2001, în Cehia, și s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru echipa gazdă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel