Meciuri din Champions League, pe Facebook

CM 2018, meciurile de marti, 26 iunie,  foto: facebook / @fifaworldcup
CM 2018, meciurile de marti, 26 iunie, foto: facebook / @fifaworldcup

Reţeaua de socializare Facebook va difuza în exclusivitate, începând din acest sezon, meciurile din Liga Campionilor în America Latină, în baza unui acord cu Uniunea europeană de fotbal (UEFA).

Facebook a achiziţionat drepturile de difuzare a 32 de meciuri în direct pe sezon din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din fotbalul european, pentru perioada 2018-2021, în teritoriile de limbă spaniolă, informează AFP. Parteneriatul a debutat miercuri seara, prin difuzarea Supercupei Europei, dintre Real Madrid, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, şi Atletico Madrid, câştigătoarea ediţiei trecute a Europa League. Partida s-a disputat la Tallin, capitala Estoniei, şi s-a încheiat cu victoria lui Atletico (4-2 după prelungiri).

Valoarea contractului dintre Facebook şi UEFA nu a fost comunicată

Marţi, Liga spaniolă de fotbal a anunţat că a semnat un acord pe trei ani cu Facebook privind transmiterea în direct a meciurilor din campionatul Spaniei în Asia de sud, începând din acest sezon. Conform ziarului sportiv spaniol Marca, valoarea acestui contract se ridică la 90 milioane euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel