Meciul vieții pentru Lucian Bute: Își poate relansa cariera

Cel mai bun pugilist român al ultimilor ani, Lucian Bute, are șansa de a-și relansa cariera. Fost campion mondial al categoriei supermijlocie, în versiunea IBF, Bute va lupta cu marele său rival din Canada, Jean Pascal. Lupta ar urma să aibă loc în limitele categoriei supermijlocie.

Lucian Bute - Jean Pascal va fi lupta anului 2013 în boxul mondial, scrie ziare.com. Despre meciul Bute-Pascal s-a vorbit mult în ultima vreme, însă lucrurile păreau să fi intrat în impas, pentru că pugilistul de origine canadiană își programase un meci pe data de 25 mai, cu americanul Chad Dawson.

De când Bute și-a manifestat interesul pentru o întâlnire cu Pascal, staff-ul acestuia a făcut tot posibilul să amâne meciul cu Dawson, însă, până de curând, canadienii s-au lovit de refuzul americanilor.

Surpriza a venit recent, Chad Dawson acceptând ideea de a-și amâna partida cu Pascal.

"Să fiu sincer, Pascal nu vrea să se bată cu mine acum. Am înțeles că ar primi mai mulți bani dacă ar boxa cu Bute. În locul lui cred că aș proceda la fel. Nu sunt foarte supărat, voi reveni în ring cât de curând", a spus Dawson.

Asta ar putea înseamna că americanul a făcut pasul înapoi și că lupta așteptată de toți fanii boxului din Canada, Bute vs. Pascal, ar putea avea loc în data de 25 mai, la Montreal.

De altfel, fostul campion mondial la categoria semigrea a prefațat acest meci.

"Îl vreau pe Bute! Unora le place să citească istoria, altora le place să o scrie. Pe 25 mai va fi o seară epică!", a fost reacția lui Pascal.

Un alt indiciu referitor la această partidă este dat de faptul că atât Bute, cât și Jean Pascal, au fost supuși în cursul săptămânii trecute unor controale antidoping inopinate.

Anunțul oficial al luptei dintre Lucian Bute și Jean Pascal este așteptat în cursul acestei săptămâni, după ce ultimele detalii vor fi puse la punct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel