Meciul anului la TVR 1: Finala UEFA Champions League 2011, Barcelona - Manchester United

Barcelona---Manchester-United
Barcelona---Manchester-United

Sâmbătă, 28 mai, începând cu orele 20.45, TVR 1 transmite, în direct de la Londra, meciul anului: Barcelona-Manchester United, care îşi dispută trofeul UEFA Champions League 2011.

TVR 1 este unul dintre cele doar 10 posturi de televiziune din toată lumea care va avea un „Peach View Studio” în stadionul Wembley, unde se va juca cea mai importantă finală din sezonul competiţional al cluburilor de fotbal din Europa. Astfel, alături de BBC, SKY sau Rai 1,TVR va fi prezent pentru telespectatorii români în studioul cu vedere la teren pentru a asigura un comentariu de calitate.

Cosmin Cernat şi Marius Mitran sunt cei care vor aduce informaţii „la cald” despre meciul Barcelona-Manchester, realizând studiouri live înainte şi după meci. Şi fiindcă frenezia meciului începe cu câteva zile înainte, în zilele premergătoare meciuiului vor fi transmise de la Londra diverse intervenţii din locaţiile organizate de UEFA pentru pregătirea acestui eveniment. Gheorghe Hagi şi Gică Popescu vor fi şi ei alături de Cosmin Cernat şi Marius Mitran pentru a le oferi românilor interviuri şi informaţii in exclusivitate.

Nu rataţi meciul anului, FC Barcelona-Manchester United, sâmbătă, de la 20.45 , numai la TVR 1 şi TVR HD!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel